Certex

Hét kwaliteitscertificaat voor de Linnenverhuur- en Wasserijbedrijven heet Certex.

Samen met branchevereniging Federatie Textielbeheer Nederland (FTN) heeft PraKtima een praktisch en werkbaar Modelhandboek ontwikkeld dat zeer geschikt is als basis voor het invoeren van het kwaliteitssysteem conform Certex in iedere wasserij: groot of klein, gespecialiseerd of gemengd.

Met het behalen van Certex toont de wasserij aan te beschikken over een kwaliteitsmanagementsysteem en het voldoet hiermee tevens aan alle eisen van ISO 9001 en RABC.

Met een Certex-certificering toont u aan te voldoen aan de eisen uit de Werkgroep Infectie Preventie, beter bekend als de WIP richtlijnen. Werken binnen een Certex-gecertificeerd systeem komt de totale kwaliteit van de organisatie ten goede en maakt de beheersing van de kwaliteit aantoonbaar.

Bij een groot aantal wasserijen heeft PraKtima certificeringstrajecten van begin tot eind begeleid en ondersteund en in alle gevallen met een Certex-certificering afgerond! Al onze kennis en deskundigheid stellen wij tijdens het traject ter beschikking aan onze klanten. Zodat het systeem perfect op maat voor u ontwikkeld wordt.

Voor meer informatie neem contact op met PraKtima, 0575-549191, info@praktima.nl

Diensten: