Kom een stap dichter bij een geweldige organisatie met Anneke

Waarom is een kwaliteitsmanagementsysteem zo belangrijk?

Good is the enemy of great. Deze quote van Jim Collins is niet nieuw, maar nog steeds actueel! In organisaties wordt vaak gestreefd naar het opzetten van een goed kwaliteitssysteem. Maar wanneer is een systeem nou goed? Of nog belangrijker: wanneer is een systeem geweldig? Onze KAMeleon Anneke weet als geen ander waarom een kwaliteitsmanagementsysteem zo belangrijk is.
 
 

Een systeem dat past bij jouw organisatie

Ik help allerlei bedrijven en organisaties met het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) dat voldoet aan de ISO9001-norm om zo het bewuste certificaat te halen. Zo’n systeem moet, vanzelfsprekend, voldoen aan de normeisen. Maar het moet ook bij de organisatie passen.
 

Een goede basis

Een kwaliteitssysteem dat bij je organisatie past opzetten en invoeren, dat is waar we bij PraKtima goed in zijn. We zorgen voor een goede en stevige basis, waar je zelf verder mee kunt doorgroeien. Wij denken én doen mee. En zorgen ervoor dat jij aan het einde van de rit je certificaat aan de muur kunt hangen.
 

Wat is het voordeel van een certificering?

Bedrijven met een ISO 9001-certificaat hebben een streepje voor op meerdere gebieden. Als het systeem goed is opgezet, zorgt het voor een efficiënte bedrijfsvoering. Maar het stimuleert ook het groeien doordat jouw bedrijf zich steeds blijft verbeteren.

Een ISO 9001-certificering is ook steeds vaker een eis bij aanbestedingen. En soms willen klanten alleen zaken doen met gecertificeerde bedrijven.
 

Een stap dichter bij een geweldige organisatie

Een goed opgezet en ingebed kwaliteitssysteem helpt je een stap verder naar een geweldige organisatie. En daar helpen wij jou graag bij!
 

Waarom PraKtima?

Omdat we een geweldig team zijn! We zetten graag een stap extra als jij daar beter van wordt en we zijn pas klaar als jij tevreden bent met het resultaat. En een stap dichter bij een geweldige organisatie bent.

 

 

Wil jij een keer sparren met Anneke over kwaliteit en risico’s?
Ja, dat wil ik!