Tel: 0575-549191

VEILIGHEID BOVEN ALLES

PraKtima toont aan dat u voldoet

aan uw zorgplicht als werkgever

Arbo en veiligheid

"Goed geregeld, een zorg minder!"

Uw zorgplicht begint met het uitvoeren van een Risico - Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Naast e deskundigheid beschikt PraKtima ook over handige oplossingen op maat die wel werken in de praktijk.

 

PraKtima ondersteunt u bij het realiseren van de goede arbeids-omstandigheden en veiligheid in uw bedrijf, nu en in de toekomst.

 

 

Ook bij het op peil houden van het veiligheidsbewustzijn ondersteunt PraKtima door middel van het uitvoeren van deskundige audits en inspecties.

 

Daarnaast trainen we uw medewerkers in het herkennen van de risico's tijden het werk (VOL/BASISVCA), adequaat te handelen in noodsituaties (BHV) en de borging van Arbo en veiligheid in uw bedrijf (preventiemedewerker, vertrouwenspersoon).

VCA

VCA

VCA is een afkorting van de Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu).

 

PraKtima heeft een praktisch en certificeerbaar concept ontwikkeld waarmee een VCA certificaat (*/**/petrochemie) haalbaar is voor elk bedrijf.

 

Interesse? Neem contact op met PraKtima, 0575-549191 of info@praktima.nl

Neem contact op met PraKtima

Klik hier voor onze algemene verkoop en leveringsvoorwaarden

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.