Wij gaan u helpen met de AVG!

Steeds meer bedrijven werken – al dan niet bewust – met persoonsgegevens. Met de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verandert er heel wat betreft de verwerking en bescherming van die data. Dit moet je weten:

Vanaf 25 mei moeten álle Nederlandse bedrijven voldoen aan nieuwe privacyregels. Van de grootste multinational tot de bakker om de hoek. Hoe goed is jouw bedrijf hier al op voorbereid?

We hebben het eens even uitgerekend, het duurt nog 140 dagen totdat de AVG in werking treedt. Als je nu denkt, “ja, en wat maakt mij dat uit?” Dan kan dat twee dingen betekenen: óf je bent er al helemaal klaar voor. óf je hebt geen idee waar het over gaat.

Maar als je denkt: “Oh ja, dat moet ik ook nog doen”, ga dan nu aan de slag om te zorgen dat je veilig met vertrouwelijke gegevens omgaat in je bedrijf.

En PraKtima kan je helpen. Samen gebruiken we de periode tot 25 mei om goed in kaart te brengen welke maatregelen je nog moet nemen om te voldoen aan de AVG. Weet iedereen binnen je organisatie precies wat de nieuwe privacyregels inhouden en welke impact ze hebben op jouw processen?

Meer weten? Lees meer over AVG of neem vrijblijvend contact op met wendy@praktima.nl, of klik op de onderstaande link voor alle mogelijkheden die PraKtima te bieden heeft.