PraKtima supporter week van de RI&E

Een ondernemer loopt risico’s, dat weet u als geen ander, ook op het gebied van Arbo en veiligheid. Een Risico-Inventarisatie en –Evaluatie, ofwel RI&E, helpt u om scherp te krijgen welke Arbo risico’s er zijn in uw bedrijf en hoe u uw risico’s aan gaat pakken.

Onze aanbieding voor u tijdens de week van de RI&E:

Vraag in de week van de RI&E een offerte aan voor een RI&E en krijg 10% korting! Dit geldt voor een compleet nieuwe RI&E, maar ook voor een update van een bestaande.

Het opstellen van zo’n RI&E en het maken van een plan van aanpak kunt u als ondernemer natuurlijk zelf doen, maar vaak horen wij:

“Het maken van een RI&E verschuift elke keer op mijn prioriteitenlijst.”

“Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen met de RI&E.”

“We hebben de RI&E wel een keer uitgevoerd, maar verder doe ik er niets mee.”

Herkent u zich in een van bovenstaande uitspraken? Dan is de Week van de RI&E (11-15 juni 2018) de uitgelezen kans om nu echt aan de slag te gaan met de RI&E!

PraKtima kan u hierbij ondersteunen. We kunnen allereerst de RI&E voor u uitvoeren of een bestaande updaten. We maken dan ook een duidelijk en overzichtelijk Plan van Aanpak, zodat u ook direct met de uitkomsten aan de slag kunt. Uiteraard kan PraKtima u desgewenst verder ondersteunen bij deze uitvoering. Heeft u bijvoorbeeld functie RI&E’s, machine RI&E’s, een bedrijfsnoodplan, plattegronden, begeleiding bij een ontruimingsoefening of trainingen nodig? PraKtima kan u bij alles verder helpen.