Supporter Week van de RI&E 2020

RI&E en trainingen: 3 x korting!

Van 21 t/m 25 september 2020 vindt de 6e Week van de RI&E plaats. PraKtima heeft zich ook dit jaar weer aangemeld als supporter. Net als in andere jaren is er in deze week uitgebreid aandacht voor veilig en gezond werken, met als basis de risico inventarisatie en -evaluatie (RI&E).

Een gezonde en veilige werkplek draagt bij aan drie belangrijke pijlers voor een succesvol bedrijf: werknemerstevredenheid, productiviteit en bedrijfscontinuïteit. Hoewel veel ondernemers vooral de kosten zien, zijn er ook directe kostenbesparingen te realiseren door preventieve maatregelen. Denk daarbij aan verzuimreductie, minder personeelsverloop en minder onderbrekingen. Daarnaast zorgt een preventiebeleid voor een hoger welzijn van medewerkers, een positief imago van de organisatie en betere productkwaliteit.

Veel ondernemers zien op tegen de Risico Inventarisatie en – Evaluatie (RI&E). Vaak omdat ze eigenlijk niet goed weten wat het is en hoe ze er aan moeten beginnen.

Laat PraKtima u helpen, op de praktische manier die u van ons gewend bent.

Ook bij het op peil houden van het veiligheidsbewustzijn ondersteunt PraKtima door middel van het uitvoeren van deskundige audits en inspecties. Daarnaast trainen we uw medewerkers in adequaat handelen in noodsituaties (BHV) en de borging van Arbo en veiligheid in uw bedrijf (preventiemedewerker).

 

10% korting op een RI&E

Vraag in de week van de RI&E een offerte aan voor een RI&E en krijg 10% korting! Dit geldt voor een compleet nieuwe RI&E, maar ook voor een update van een bestaande.

Stuur een mailtje naar info@praktima.nl voor een offerteaanvraag of meer informatie.

 

10% korting op een BHV training

Krijg nu 10% korting op een BHV training op donderdag 19 november 2020. Deze ééndaagse training wordt gegeven op onze bedrijfslocatie in Zutphen, is geschikt voor startende en herhalende BHV’ers en bestaat uit de volgende onderdelen:

09:00 – 12:30 uur: Levensreddende Eerste Handelingen, inclusief reanimatie en AED
12:30 – 13:00 uur: Lunch
13:00 – 16:30 uur: Brandbestrijding, ontruiming en communicatie

De dag is inclusief koffie/thee, lunch en een BHV-pas. Je kunt je al aanmelden vanaf 1 deelnemer!

Schrijf je online in voor de training of stuur een mail naar bedrijfstrainingen@praktima.nl. Zet in het Factuuradres vakje of de mail ‘Week van de RI&E’ en ontvang 10% korting op deze training.

 

10% korting op een training Preventiemedewerker

Krijg nu 10% korting op een training Preventiemedewerker op woensdag 4 november 2020. Elk bedrijf moet ten minste één preventiemedewerker in dienst hebben die de maatregelen (gericht op de veiligheid en gezondheid binnen een bedrijf) kan uitvoeren. Ben jij aangesteld als preventiemedewerker? En heb jij behoefte aan het uitbreiden van je kennis en vaardigheden om deze rol zo goed mogelijk te kunnen invullen? Dan is deze training van één dag uitermate geschikt voor jou.

De dag is inclusief koffie/thee, lunch en een certificaat. Je kunt je al aanmelden vanaf 1 deelnemer!

Schrijf je online in voor de training of stuur een mail naar bedrijfstrainingen@praktima.nl. Zet in het Factuuradres vakje of de mail ‘Week van de RI&E’ en ontvang 10% korting op deze training.