PraKtima op de beurs Asbestos 2016

Dé vakbeurs waar asbestprofessionals elkaar ontmoeten: Asbestos 2016. Op 6 en 7 april 2016 staat Ahoy Rotterdam, nationaal en internationaal, in het teken van asbest. De beurs is een podium voor ontmoeting en uitwisseling tussen alle partijen en een passende stap in de verdere professionalisering van het werkveld asbest.

 

Uiteraard is PraKtima ook aanwezig op deze beurs! Met ons team van specialisten op het gebied van asbest en sloop, opleidingen, risicomanagement en certificeringen, staan wij u graag te woord.

 

Via info@praktima.nl kunt u een gratis toegangskaart aanvragen. U kunt ons vinden op stand 8.02, dichtbij de ingang van de beurs. Wij kijken uit naar uw komst.

 

 

Op beide beursdagen presenteert PraKtima haar nieuwe Mentor DAV-I training. U kunt zich inschrijven voor de mentortrainingen met speciale beurskorting!

“Praktische en haalbare oplossingen gericht op uw specifieke situatie”
PraKtima levert de kennis, de ervaring en de daadkracht om u te ondersteunen bij de praktische vertaling van asbestvraagstukken en geldende wet- en regelgeving. Wij bieden u eenvoudig toepasbare oplossingen in de dagelijkse praktijk.

Onafhankelijk
PraKtima heeft jarenlange ervaring in de begeleiding van bouw- en sloopbedrijven, asbestbedrijven en bodemsaneerders. Profiteer van onze deskundigheid en uitstekende service en bezoek ons op stand 8.02, dichtbij de ingang van de beurs. Wij kijken uit naar uw komst!

Opleiding: Asbest mentorschap
PraKtima beschikt over een erkend SC 520 mentor-coach voor het opleiden van een DAV1 naar DAV2 ten behoeve van asbestverwijdering. Dit is een verplichting die van kracht wordt in het eerste kwartaal van 2016. Gedurende een traject van maximaal 6 maanden wordt de DAV1 door onze SC 520 mentor-coach getraind en gecoacht naar het DAV2 examen.

Certificering: Asbest en sloop
Houdt uw organisatie zich bezig met het inventariseren of verwijderen van asbest? Bent u een bouw- en/of sloopbedrijf? Om aantoonbaar te kunnen maken dat uw bedrijf veilig en milieukundig werkt bestaan de SC 540, SC 530 en BRL SVMS 007 normen. Met certificering voldoet u aan de wettelijke voorschriften en laat u zien dat processen en werkwijzen zijn geborgd en dat u deze veilig toepast bij uw werkzaamheden. Met de certificaten onderscheidt u zich in de markt en toont u uw deskundigheid aan.

PraKtima is dé specialist in het opzetten, invoeren en onderhouden van een SC 530, SC 540 of SVMS 007 systeem. Daarnaast voeren we aangekondigde en onaangekondigde projectinspecties voor u uit en trainen we uw medewerkers in het optimaal naleven van de SC 530, SC 540 of SVMS 007 norm.