PraKtima is verhuisd!

Per 1 maart heeft PraKtima een nieuw onderkomen in het Pakhuis Noorderhaven.

“Wij zijn blij en trots dat wij als participant hebben mogen toetreden tot het Innovatiegilde. Het hele PraKtima-team voelt zich hier als een vis in het water”.
Onze missie, visie en bedrijfsactiviteiten sluiten naadloos aan bij het initiatief van de groep ondernemers uit de regio Zutphen, die innovatie zien als een urgente randvoorwaarde om in de toekomst economische continuïteit en economische groei te kunnen realiseren.

Door middel van samenwerking tussen haar participanten streeft Pakhuis Noorderhaven naar innovatieve oplossingen voor het verdergaand gebruik van renewable energy ten einde de milieubelasting door energiegebruik steeds verder te verminderen.

Door het creëren van onderlinge verbondenheid, het scheppen van de juiste omgeving en het stimuleren en geven van educatie door haar participanten streeft Pakhuis Noorderhaven deze innovatie na.

Als participant van het Innovatiegilde Pakhuis Noorderhaven herkent PraKtima zich in en onderschrijft PraKtima de doelstellingen van het Gilde:

  • Economische groei
  • Verbinden van mensen en bedrijven
  • Matchmaking tussen bedrijven
  • Samen innoveren
  • Opleiden van mensen in de sector

Pakhuis Zutphen, goed voorbeeld van verduurzaming
Innovatieve ondernemers in de omgeving van Zutphen hebben hun handen ineen geslagen en hebben twee oude monumentale panden tegenover het station in Zutphen omgetoverd tot een innovatief centrum voor duurzame energie.

Het Pakhuis en de Broodfabriek zijn de gebouwen waar hun visie op duurzaamheid wordt uitgedragen. Zie ook: www.pakhuisnoorderhaven.nl.