Onze Marco verlegt grenzen

230 kilometer door de Achterhoek!

Twee hospices, één inloophuis, 29 sponsoren, 65 ondernemende hardlopers, 26 uur en 230 kilometer door elf gemeenten in de Achterhoek. Dat zijn de ingrediënten voor BACK2HOME, de estafetteloop door de Achterhoek die plaatsvindt op zaterdag 26 en zondag 27 november.

PraKtima ondersteunt dit event. Ook wij staan stil bij kanker en afscheid en sluiten ons aan bij het event van BAX2give om extra sponsorgeld en bekendheid voor dit event te genereren.

Etappeplaats in Zutphen voor de enorme stoet van lopers en begeleiders, is het Pakhuis Noorderhaven. Het pand waar PraKtima haar kantoor heeft.

Wij zijn super trots dat Marco Ringlever namens PraKtima één van de lopers is!!

“Het is heel fijn om te merken dat deze drie doelen volop gesteund worden door sponsoren en door de lopers die de klus gaan klaren”, vertelt Marco. “Wij gaan in teams en in estafettevorm de route door de Achterhoek afleggen. We starten op zaterdag rond 10.00 uur en finishen, naar verwachting, op zondag rond 12.00 uur in Doetinchem”.

“Toeschouwers zijn van harte welkom en mensen die willen doneren natuurlijk ook! Ik ben dankbaar dat ik gezond ben en kan sporten. Hardlopen heeft echt een plekje in mijn hart gekregen, want ik loop voor een goed doel. Dat maakt het uitlopen van een wedstrijd of training makkelijker.

Iedereen in onze samenleving weet wel waar een hospice voor is. Doneren aan een hospice heeft echt zin. Want elke euro telt. Net zoals dat het zin heeft om je hardloopschoenen aan te trekken en te rennen voor het hospice. Aan dat besef draag ik graag bij”.

Marco traint al weken volop! Het hele PraKtima-team steunt Marco met raad en daad. Maar Marco is degene die namens PraKtima het ook echt gaat lopen! Wat een kanjer!!

Het verloop van het evenement wordt via de facebookpagina BAX2Give Back2Home wereldkundig gemaakt.