Nu ook in Doetinchem!

PraKtima heeft sinds kort een vestiging geopend in het innovatiecentrum ‘De Steck’ in Doetinchem. Daarmee is PraKtima in staat de klant in de eigen regio optimaal te bedienen.

De opening van nieuwe vestigingen is een volgende, belangrijke stap in het streven van PraKtima om dichtbij de klant te zijn bij de ondersteuning aan met name het MKB op het gebied van Kwaliteit, Arbo, Veiligheid, Duurzaamheid en Milieu.

In De Steck vindt PraKtima een toegankelijke en zichtbare plek met een open karakter. Een inspirerende omgeving met een sterk netwerk van ondernemers en organisaties die een duurzame en sterke Achterhoek nastreven.

Altijd dicht bij de klant
Marjolein: “De keuze voor onze nieuwe vestiging in De Steck in Doetinchem was niet moeilijk”. “We zijn een organisatie die 24/7 klaar staat voor onze klant. Je kunt ons altijd bereiken. Dan is het ook logisch dat we daadwerkelijk in levende lijve aanwezig zijn en samen optrekken met de klant. Vanuit die visie was het voor ons een logische keuze om een kantoor te hebben in De Steck in Doetinchem.”

Nauwe samenwerking
Theo: “We gaan ook in deze regio vol enthousiasme aan de slag voor en vooral met nieuwe en bestaande klanten. De nauwe samenwerking met onze klanten staat voor ons op de eerste plaats. Om goede projectresultaten te boeken is het belangrijk om een klantsituatie echt goed te begrijpen. En dat kan natuurlijk alleen als je aanwezig bent in die klantomgeving.”

Raad en daad
Wij zijn daar, waar u ons nodig heeft. Heeft u vragen of heeft u tips nodig? Kom gerust langs bij De Steck!

Onze nieuwe locatie bevindt zich in De Steck, Raadhuisstraat 25, 7001 EX Doetinchem.