Het geheim van BHV op maat

Steeds vaker worden BHV trainers geconfronteerd met de vraag of het mogelijk is om een BHV training toe te spitsen op de specifieke risico’s in de bedrijfstak. Bij PraKtima weten we als geen ander hoe belangrijk het is om specifieke kennis op de juiste plek te hebben. Wat heeft u als bedrijf aan kennis over het ontruimen van een kantoorgebouw als u een werkplaats heeft met één aangrenzend kantoor? De deur open doen en hard “Naar buiten!” roepen, is dan immers al voldoende.

 

Maar misschien staat er in de werkplaats wel een kantbank met een specifiek risico dat in een reguliere BHV training niet benoemd wordt. De vraag hoe dit soort specifieke arbeidsrisico’s bij werken aan machines voorkomen kunnen worden is belangrijker dan “Hoe plakken we de pleister als er bloed uit komt?”.

 

Graag wil PraKtima met u in gesprek over de invulling van de BHV training op uw locatie. PraKtima zorgt er voor dat u voldoet aan de eisen die gesteld worden aan een BHV training en wij vullen uw training aan met bedrijfsspecifieke inhoud. Zo bent u te allen tijde opgewassen tegen de restrisico’s waar uw BHV organisatie voor bedoeld is. Uw BHV organisatie is in staat om arbeidsrisico’s te herkennen en te beheersen. In twee bedrijfsspecifieke trainingen van een halve dag kan PraKtima uw BHV-ers (her)certificeren. PraKtima werkt uitsluitend met gecertificeerde instructeurs.