Tel: 0575-549191

VOEDSELVEILIGHEID

Wanneer het zichtbaar en

aantoonbaar schoon moet zijn

Hygiëne en voedselveiligheid

"Alle risico's in beeld en aantoonbaar onder controle"

PraKtima beschikt over specialisten in de food/feed en agro die weten welke vraagstukken er spelen. Wij tonen, samen met uw medewerkers, aan dat uw bedrijf aan de eisen voldoet.

HACCP

HACCP

HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points.

Bij het verwerken van voedingsmiddelen kunnen er zaken mis gaan, wat de veiligheid van ons eten in gevaar brengt.

Bedrijven die voedsel produceren of verwerken moeten mogelijke risico’s beschrijven in een voedselveiligheidsplan. Dit is een HACCP-plan. Alle voedselverwerkers zijn verplicht een HACCP-plan op te stellen. HACCP valt onder de Europese wetgeving.

 

PraKtima is uw partner in het opzetten en invoeren van een HACCP systeem in de dagelijkse praktijk. Geen ingewikkelde handboeken maar praktisch toepasbare kennis. Uiteraard zoveel mogelijk afgestemd op uw specifieke situatie.

 

Voor meer informatie neem contact op met PraKtima, info@praktima.nl, 0575-549191

Neem contact op met PraKtima

Klik hier voor onze algemene verkoop en leveringsvoorwaarden

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.