Tel: 0575-549191

Trotseer de kou voor het goede doel: Het Hospice

Vrijdag 25 november van 15:30 - 16:30 uur

Wat een hospice is, hoef ik u waarschijnlijk niet uit te leggen. En dat het geweldig is dat ze er zijn, hoeft ook geen nadere toelichting. Maar wist u dat onze hospices afhankelijk zijn van onze giften en donaties? Het stond vorige week nog in de krant: de vraag naar opvang bij hospices wordt groter en groter.

PraKtima organiseert daarom op 25 november een loop-event in Zutphen. Langs de nieuwe Noorderhaven. Een korte route (400m). Die je gerust een paar keer mag lopen. Inschrijven vanaf 15:30 uur bij Pakhuis Noorderhaven, de start is om 16:00 uur.

 

Iedereen is welkom om mee te doen. Jong en oud, samen lopen voor het goede doel. Hoe mooi is dat?

 

Wij doen dit samen met Atletiekvereniging Hanzesport, het Cleantech Center Oost Nederland en BAX2Give. Zo proberen we zo veel mogelijk geld in te zamelen. Je mag hardlopen maar je mag ook wandelen. Inschrijfgeld is slechts € 2,50. Die bijdrage gaat één op één naar het hospice.

 

Kom dus op 25 november 2016 samen met je dochter, zoon, ega(a), vader, moeder, buurvrouw, collega’s meelopen met de LOOP VOOR HET HOSPICE!

Onze Marco verlegt grenzen

230 kilometer door de Achterhoek!

Twee hospices, één inloophuis, 29 sponsoren, 65 ondernemende hardlopers, 26 uur en 230 kilometer door elf gemeenten in de Achterhoek. Dat zijn de ingrediënten voor BACK2HOME, de estafetteloop door de Achterhoek die plaatsvindt op zaterdag 26 en zondag 27 november.

PraKtima ondersteunt dit event. Ook wij staan stil bij kanker en afscheid en sluiten ons aan bij het event van BAX2give om extra sponsorgeld en bekendheid voor dit event te genereren.

 

Etappeplaats in Zutphen voor de enorme stoet van lopers en begeleiders, is het Pakhuis Noorderhaven. Het pand waar PraKtima haar kantoor heeft.

 

Wij zijn super trots dat Marco Ringlever namens PraKtima één van de lopers is!!

 

"Het is heel fijn om te merken dat deze drie doelen volop gesteund worden door sponsoren en door de lopers die de klus gaan klaren”, vertelt Marco. “Wij gaan in teams en in estafettevorm de route door de Achterhoek afleggen. We starten op zaterdag rond 10.00 uur en finishen, naar verwachting, op zondag rond 12.00 uur in Doetinchem”.

 

"Toeschouwers zijn van harte welkom en mensen die willen doneren natuurlijk ook! Ik ben dankbaar dat ik gezond ben en kan sporten. Hardlopen heeft echt een plekje in mijn hart gekregen, want ik loop voor een goed doel. Dat maakt het uitlopen van een wedstrijd of training makkelijker.

 

Iedereen in onze samenleving weet wel waar een hospice voor is. Doneren aan een hospice heeft echt zin. Want elke euro telt. Net zoals dat het zin heeft om je hardloopschoenen aan te trekken en te rennen voor het hospice. Aan dat besef draag ik graag bij”.

 

Marco traint al weken volop! Het hele PraKtima-team steunt Marco met raad en daad. Maar Marco is degene die namens PraKtima het ook echt gaat lopen! Wat een kanjer!!

 

Het verloop van het evenement wordt via de facebookpagina BAX2Give Back2Home wereldkundig gemaakt.

 

Schrijf je in

Training BHV in 2017

Ook in 2017 organiseert PraKtima weer open inschrijving trainingen bedrijfshulpverlening. Een complete training voor beginnende en gevorderde BHV-ers in ons geweldige nieuwe onderkomen in Zutphen: Pakhuis Noorderhaven.

Deze 1-daagse training bestaat uit de volgende onderdelen:

► Levensreddende Eerste Handelingen (EHBO), inclusief reanimatie en AED

► Brandbestrijding, ontruiming en communicatie

Uiteraard inclusief koffie/thee, lunch en een BHV-pas.

 

Donderdag 9 februari óf woensdag 8 maart 2017

 

Kijk ook eens op https://www.facebook.com/praktima voor foto’s en filmpjes van de training.

 

Schrijf je hier in...

 

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een trainer naar je bedrijfslocatie te laten komen, een incompany training. Mogelijk door heel Nederland, in een halve of hele dag. Stuur een mail naar bedrijfstrainingen@praktima.nl en vraag naar de mogelijkheden.

 

Neem contact op met PraKtima

Klik hier voor onze algemene verkoop en leveringsvoorwaarden

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.