Tel: 0575-549191

EEN TEVREDEN KLANT

is een ambassadeur
van uw bedrijf

Kwaliteit

"Zorg voor kwaliteit die wél werkt in de praktijk!"

Een tevreden klant betaalt zijn facturen, blijft klant en klaagt niet. Een kwaliteitssysteem ondersteunt uw bedrijf bij het tevreden houden van uw klanten, bij het aanbrengen van structuur en het telkens weer verbeteren.

 

Wij zorgen voor praktische en betaalbare oplossingen. PraKtima maakt aantoonbaar dat uw bedrijf een certificaat waard is, met een gegarandeerd resultaat.

ISO 9001

ISO 9001

Voor het halen van een kwaliteitscertificaat zoals ISO 9001 hoeft u uw organisatie echt niet te veranderen! Samen met PraKtima maakt u in relatief korte tijd aantoonbaar dat u een geweldig bedrijf heeft waar u terecht trots op bent.

 

PraKtima zoekt altijd naar de meest praktische oplossing waardoor u een kwaliteitssysteem krijgt dat werkbaar is en profijt oplevert. Voor u en uw medewerkers. Dus geen dikke boekwerken en geen dingen doen “voor ISO”. We beschrijven uw huidige werkwijze en geven aandacht aan de eventuele verbetermogelijkheden.

 

De jarenlange ervaring van PraKtima in het opzetten en onderhouden van kwaliteitssystemen geeft onze klanten het voordeel dat wij voor alle voorkomende werkzaamheden reeds oplossingen in huis hebben. Wij leveren een “praktische oplossing op maat”.

 

Voor meer informatie neem contact op met PraKtima, 0575-549191, info@praktima.nl

Neem contact op met PraKtima

Klik hier voor onze algemene verkoop en leveringsvoorwaarden

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.